20 февр. 2014 г., 10:59  

Малка обява 

  Поэзия » Другая
499 0 3

"Митко, това е Мая; дошла е да те купи"

 

поправям
счупени души
захвърлени и овехтели
изрязвам фино
да боли то значи
че са оцелели
и има шансове
лепя
а после - леко ги заглаждам
лепилото
като тъга
разтваря ръбовете
снаждам
цветът им
леко овехтял
или направо нихилиран
пребоядисвам
на ръка
машинно после ги полирам
и само моята душа
не мога да намеря 
някой
да пооправи на ръка
или да поогъне
сякаш
все повече сме тука кът
такива майстори
май липсват
bazar.bg за кой ли път
показва с нула запис
списък

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??