15 окт. 2009 г., 10:49

Малка стъклена кутия 

  Поэзия
643 0 6

Малка стъклена кутия

 

 

 

Във малка стъклена кутия

ще те пъхна в шкафа.

От целия свят да те скрия,

да не си на рафта.


Пък нека егоистка да съм,

много ще те пазя.

Принцът от сбъднатия сън

до тебе ще долазя.


Ей там, на втората лавица,

като кукла стоях.

Сега съм твоята тигрица,

трепереща от страх.


Малката стъклена кутия

падна и се счупи.

Няма вече да те крия...

Любов не може да се купи.

 

 

 

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??