5 сент. 2010 г., 17:53

Малките лъжи 

  Поэзия » Философская
623 0 4

Малките лъжи

 

Колко много си приличат

пролетта и есента!

 

Само пътят е различен.

 

А това е същността

на големите въпроси.

 

И на малките лъжи,

 

дето тайничко си просим

всеки път, когато ни тежи...

 

 

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??