Sep 5, 2010, 5:53 PM

Малките лъжи 

  Poetry » Phylosophy
627 0 4

Малките лъжи

 

Колко много си приличат

пролетта и есента!

 

Само пътят е различен.

 

А това е същността

на големите въпроси.

 

И на малките лъжи,

 

дето тайничко си просим

всеки път, когато ни тежи...

 

 

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??