19 июн. 2006 г., 08:29

Малко тъга 

  Поэзия
631 0 6

Уморена съм. Малко тъжна, унила

или просто стаила дъха,

а нощта като птица безкрила

пристига с тежестта на греха.

Пред очите ми бавно минава

всеки кадър от новия филм,

тиха музика нейде припява...

Ние с тебе няма какво да делим –

само спомени – кратки минути

моето аз до твоето ти.

Във мечтите си бавно се лутам,

в очите искрата още блести.

Посрещни ме и няма да страдам,

да препускам вечно сама

и от тебе няма да бягам,

ще остана до сутринта.

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??