20 сент. 2009 г., 15:00

Мама 

  Поэзия
730 0 11

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕМЕ! >>>

 

 

 

 

Посрещах утрото на този ден

с най-яркото от всичките слънца.
В безбрежна нежност,

тиха и смирена,

изпълнената ми с любов душа

с невинност бяла преоткриваше Всемира...

Дари ме Бог

с благословена светлина -

сияние извечно, жадувано сакрално.

И в чистата, най-блага доброта,

от щастие и свята обич онемяла,

прегръщах първата си рожбица Елмира...

 

 

© Елена Гоцева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??