12 янв. 2014 г., 19:46

Мамо, обичам те! 

  Поэзия » Другая
1024 2 11

Зная, момчето ми беше до мен,
мило усмихна се, нежно ми каза:
"Мамо, обичам те! Ден подир ден
аз от звездата си пак ще те пазя. 
Само сълзите си ти избърши,
силата в тебе е, тя ще ти трябва.
Път се минава, но не без мечти,
не без кураж и не със забрава.
С теб ще съм вечно, това запомни,
има ме вътре, там във сърцето,
докато силно за мен то тупти,
аз ще живея в небитието.
Ще идвам в съня ти със златни лъчи,
тихо на пръсти до теб ще присядам.
Чуваш ли, мамо, недей, не плачи!
Болката черна на теб не приляга!"



© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??