Съдбата ми отреди да танцувам този танц сама,
танца на едно зловещо тяло без душа,
танца на марионетка под властта на кукловод,
малка кукла на конци без чувства и мечти,
с малко дървено сърце, което вече не тупти,
толкова мъничко човече, а толкова много го боли!
© Белослава Енчева Все права защищены