3 мар. 2008 г., 10:07

Мартенско настроение 

  Поэзия » Другая
491 0 4
 

 

Бял, пухкав сняг вали,

а към нас Баба Марта бърза

отдалече.

 

Бързай, бързай, бабо,

и снега поспри -

свали дебелото елече.

 

Ех, ти Бабо Марто мила,

предвестнице на пролет

животворна,

 

идвай, че душата моя

се е свила и очаква с трепет

мартеница миротворна!

 

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??