Маска
Животът е театър, едно изкуство,
ние сме актьори, играем с чувство.
Театър, понякога хубав или не,
да играем ли с теб заедно, добре.
Навсякъде хората маски слагат,
на някои им отиват, на други не им прилягат!
Виждам лицето ти нежно и красиво,
очите ти искрящи ме гледат игриво!
Лице истинско или фалшиво?
Лице красиво, или с маска на жена.
Трябва ли да има маски в Любовта?
Две маски една срещу друга,
зад маската се крие самота.
Да, маската ще скрие твоето лице,
но не може да излъже моето сърце.
Да бъдем искрени и честни както някога,
едно прекрасно чувство е това.
Вълшебство, без маска и грим е Любовта!
© Валентин Миленов Все права защищены