26.04.2017 г., 22:36 ч.

Маска 

  Поезия » Философска
456 2 8

                                                       Маска

 

Животът е театър, едно изкуство,

ние сме актьори, играем с чувство.

Театър, понякога хубав или не,

да играем ли с теб заедно, добре. 

Навсякъде хората маски слагат,

на някои им отиват, на други не им прилягат!

Виждам лицето ти нежно и красиво,

очите ти искрящи ме гледат игриво!

Лице истинско или фалшиво?

Лице красиво, или с маска на жена.

Трябва ли да има маски в Любовта?

Две маски една срещу друга,

зад маската се крие самота.

Да, маската ще скрие твоето лице,

но не може да излъже моето сърце.

Да бъдем искрени и честни както някога,

едно прекрасно чувство е това.

Вълшебство, без маска и грим е Любовта!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??