17 мая 2016 г., 22:22

Материята на душата 

  Поэзия » Любовная
367 0 2

Ще ми напишеш ли писмо
с неравен почерк, на хартия,
такова топло, живо,
дето само с клик единствен 
да не можем да изтрием.
Листа измачкай,
грешчици прави,
колкото си искаш трий, задрасквай,
с многоточия и удивителни го украси,
усмихвай се, плачи,
но ми пиши...
И не забравяй
за целувката на края,
пропила с обич датата, часа.
А аз писмото свидно
N-стотин пъти ще чета
без да подозираш
колко тежка е сълзата
- претворена капка радост и тъга
от материята на душата.



 

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??