26 мар. 2011 г., 15:06

Мечта 

  Поэзия
374 0 0

Като мечта

приижда днес

денят.

Мечта,

избягала от къщи,

боса, с бяла риза,

ожадняла.

Заиграла се

с росата,

боровете,

тишината.

Тича пред света.

Чувам как си тананика.

Ден - парче

от слънчевата пита

да си поделим, мечта.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??