Имам аз една мечта
Този свят аз да променя
Защо тази омраза, защо това насилие
като може по-щастливи ние да сме
с едно голямо общо усилие.
Войни, смърт, насилие
глад, страх, безсилие
това ли сме ние това ли е то
безсърдечни към всяко същество
независимо зло или добро.
Аз вярвам в добротата
вярвам, че всеки е добър
тя чакам на вратата, чака да направим крачка
и да променим съдбата не само своята,но
и на друг, научи се да бъдеш добър а не груб.
Няма нищо лесно във живота
всичко идва с много труд
но аз вярвам и съм убеден
че след като приключа
този свят ще бъде променен.
© Николай Недев Все права защищены