11.05.2018 г., 18:09 ч.

Мечта 

  Поезия » Друга
412 0 0

Имам аз една мечта

Този свят аз да променя

Защо тази омраза, защо това насилие

като може по-щастливи ние да сме

с едно голямо общо усилие.

 

Войни, смърт, насилие

глад, страх, безсилие

това ли сме ние това ли е то 

безсърдечни към всяко същество

независимо зло или добро.

 

Аз вярвам в добротата

вярвам, че всеки е добър

тя чакам на вратата, чака да направим крачка

и да променим съдбата не само своята,но

 и на друг, научи се да бъдеш добър а не груб.

 

Няма нищо лесно във живота

всичко идва с много труд

но аз вярвам и съм убеден

че след като приключа 

този свят ще бъде променен.

© Николай Недев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??