7 мая 2007 г., 11:36

Мечта 

  Поэзия
506 0 0
             Всеки има си мечта,
             моята е да пораста
             и да ходя по света,
             да съм известна в Чужбина.

             Нека стана манекенка
             слабичка, засмяна,млада
             и да бъда като кака -
             хубава, извесна и богата

             Нека стана адвокат,
             със компютър да боравя,
             да ме обичат всички хора
             и да стана аз любимка
             в откровенията най-добричка. 

© Даниела Данчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??