29 июн. 2006 г., 10:00

Мечта една.. 

  Поэзия
869 0 2

Мечта една си имам на света,
да яздя еднорог из красивите поля,
мечта една си имам аз сега,
да видя твойта дивна красота!

Мечтите две са вече,но реалността,
която чака,е недалече.
Сбъдвайки се те - и двете,
щастлива ще съм в миговете!

И двамата сте волни и непокорими,
и двамата за мен незаменими,
прекрасни мои блянове съними!

© Вили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??