13 авг. 2010 г., 23:19

Мечтание-сияние! 

  Поэзия » Другая
641 0 0

Мечтание-сияние!

 

Мечтание,

бляскаво сияние.

Черно кафе,

бяло фрапе.

Лято, море -

дете.

Сън сънувам,

с теб танцувам.

Морски вълни,

детски мечти.

Звездно небе,

бурно море.

Дъжд, мъгла -

безкрайна тъма.

Вик отправен,

миг забравен.

Черно кафе,

черно фрапе.

 

Не мога тъй да си отида

без стон, без дихание.

Не мога тъй да си отида

без отново да те видя.

 

На света все нещо ще оставя,

все диря ще начертая.

Книга ще напиша,

планета ще покоря,

но запомнена ще бъда -

вечна във вечността!

 

 

© Мирослава Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??