И някой, някъде мисли за мен
по изключителен начин.
За него, единствена, в мрака пленена
живот, оцеляване знача!
Дори неестествено и в самота,
копнежът миражен пребъдва
и в нечия тиха полупразнота
в мечти полутайно се сбъдвам!
© Екатерина Спасова Все права защищены