Feb 25, 2014, 9:36 PM

мечтано сбъдване 

  Poetry » Love
522 0 3

 

И някой, някъде мисли за мен

по изключителен начин.

За него, единствена, в мрака пленена

живот, оцеляване знача!

 

Дори неестествено и в самота,

копнежът миражен пребъдва

и в нечия тиха полупразнота

в мечти полутайно се сбъдвам!

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??