7 мар. 2017 г., 18:46

Мечтател 

  Поэзия » Философская
253 0 3

Пиша за любов, а съм мечтател

девствен, недокоснат от съдбата

как веднъж на мен не ми се случи

аз и тя да се обичаме в сърцата.

 

Искам да се оправдая, а не мога

карам ги да ме обичат, ала аз обичам друга

толкова съм лош във себе за Бога

аз ли съм това или е някой друг бе хора.

 

Чак сега разбирам някои познати...

Нямало любов, имало е секс и страст

аз пък не обичам кат' пчеличка...

от цвят на цвят да пърхам със поличка.

 

Истинският мъж обича според мене

само истинска жена и то ЕДНА

другото е губене на ценно време

и една излишна човешка суета.

© Борислав тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • А истинският мъж не се среща под път и над път. Много ми хареса това стихотворение! Сърдечен поздрав от мен!
  • Всички го разбират след дългото лутане от цвят на цвят!
  • Осъзнато и дълбоко... Любовта не бива да се пилее, а да се влива само в една река...Поздрав от мен!
Предложения
: ??:??