За смелите животът е създаден.
Мечтателите създават път, дори
и празен. По него те минават и
творят с мечти и за тях съдбата
не е пречка, а препятствие.
Какво по-хубаво за мечтателите
щастие? За тях трудностите са
трамплин към победата и пътя един.
Те творят без четка и моливи.
За тях цветовете не са достатъчни, за
да опишат своите подбуди диви.
Впускат се в приключения, мисловно и
наяве. За тях всичко означава
едно едничко – Постигане на
невъзможното и необятното в борбата
със себе си и неприятното, което се
случва в живота на всички понякога.
Случва се... Мислим си, че то е
показател да се откажем от мечтите си.
Но лошите мисли не са му по вкуса.
Нищо не може да спре необятната
мисъл и сила на Мечтател, който, ако
може, дори ще скочи в пропастта само
за да осъществи своята, дори и луда...
може би... Мечта.
© Симона Илова Все права защищены