3 мая 2007 г., 00:50

МЕЧТИ 

  Поэзия
494 0 2
                                  МЕЧТИ

               Не оставяй мечтите да почиват,
               нека винаги са с теб!
               Ще ти носят вълнения нежни
               и усмивки чаровни безчет...

               А притихне ли мечтата,
               поглед навън отклони...
               Зюмбюли розови ухаят,
               идват пролетни дни.

               Не оставяй мечтите да почиват!
               Очите притвори с надежда...
               Мечтите силно желани,
               съдбата след време довежда. 

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??