May 3, 2007, 12:50 AM

МЕЧТИ 

  Poetry
522 0 2
                                  МЕЧТИ

               Не оставяй мечтите да почиват,
               нека винаги са с теб!
               Ще ти носят вълнения нежни
               и усмивки чаровни безчет...

               А притихне ли мечтата,
               поглед навън отклони...
               Зюмбюли розови ухаят,
               идват пролетни дни.

               Не оставяй мечтите да почиват!
               Очите притвори с надежда...
               Мечтите силно желани,
               съдбата след време довежда. 

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??