В мечтите ми звездици ясно сини
огряват нощното небе.
В мечтите ми сърцето има сили
да стане и да продължи напред.
В мечтите ми луната е прекрасна,
омайна и сияеща навън.
В мечтите ми душата ми е цяла,
обвита в нежност като в сън.
В мечтите ми дъждът е топъл,
след себе си оставащ всичко да искри.
В мечтите ми сълзите сами утихват,
престава ден за ден да ме боли.
В мечтите ми мечтите са мечти...
© Чери Все права защищены