Jun 14, 2012, 9:39 PM

Мечти 

  Poetry » Love
569 0 2

В мечтите ми звездици ясно сини
 огряват нощното небе.
В мечтите ми сърцето има сили
 да стане и да продължи напред.
В мечтите ми луната е прекрасна,
 омайна и сияеща навън.
В мечтите ми душата ми е цяла,
 обвита в нежност като в сън.
В мечтите ми дъждът е топъл,
 след себе си оставащ всичко да искри.

В мечтите ми сълзите сами утихват,

 престава ден за ден да ме боли.

В мечтите ми мечтите са мечти...

© Чери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??