26 дек. 2008 г., 19:48

Мечти 

  Поэзия » Философская
484 0 2

Понякога се взирам във безкрая

на тъмното небе и си мечтая...

Да бъда светеща звезда

за млади, влюбени сърца.

Да бъда звезден прах

за сторения на земята грях.

Да бъда небесна пътека

свързваща няколко века -

вечна като Вселената,

безкрайна като небето!

Обгърната от тишина,

мечтая да живея с вещина.

Да бъда силна и добра

и да раздавам светлина...

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??