Мечти
1 Как мечтая аз сега
да бъда с тебе до смъртта.
Да ме правиш ти щастлива
и много лудо дива.
2 Само мечти са засега,
знам това,
но се надявам силно аз
да станат реалност в бъдещ час.
3 Тогава ще стана аз доволна,
че приятелката ми съдбовна
пак не ми обърна гръб,
без да ми причини скръб.
© Вики Все права защищены