8 мая 2021 г., 00:02

Мечтите са безплатни 

  Поэзия » Любовная
367 0 0

Мечтаех си за Рай, когато чувствах се щастлив. Мечтаех си за Ада, във мигове когато се проклинях че съм жив.
Мечтаех си за онзи миг във книгите описан.
Мечтаех си за истинска любов, за която по рождение съм  орисан.
Мечтите казват хората не са за всеки.
Но блажен е онзи който неговите сбъдне си на веки.
Мечтите свързани са винаги с едно.
Да имаш здраве, щастие и сърцето ти да не остане то само.
Аз от всичките избирам си това, на  теб любима да докажа любовта.
Не ме вълнува нито здраве, нито купища пари.
Искам само ти да си до мен, за да сбъдна твоите мечти.
И повярвай ми, че всичко ще си проличи.
Истински да се обичаме, това са нашите мечти. 

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??