4 сент. 2009 г., 23:47

Медена роса 

  Поэзия » Любовная
551 0 4

Медена роса по устните ти свети
и отпивам от сърце,
както малко фино цвете
Божия нектар и сокове,
дето дават ми познание
за незнайни брегове
и от погледа страдание
гонят отсега - за векове.
Свилена прегръдка ме влудява
и светът е пак красив,
ведрата си дреха той надява.
Вярвам, днес си ти щастлив
и премахваш пак умора
от деня си посивял,
знаеш колко много хора
искат да си мил и цял!

 

16.06.2009г.

 

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??