Красотата я има за всички,
отворете очи за света,
всички вие сте приказни птички,
полетели към свойта душа!
Отворете сърцата си – камък,
разтопете със сълзи страха
и от него създайте си пламък,
за да стоплите свойте лица!
Разтопете се, сякаш ви няма,
осветете се с жива вода
от ръката на своята вяра
и открийте щастливи мига!
Осветете се, всичко е празно,
няма болка, щом няма живот,
но дори тъй не е маловажно
да обичаш без цел като Бог!!!
© Веселин Веселинов Все права защищены