10 февр. 2017 г., 19:57

Между Валентин и Трифон 

  Поэзия » Юмористическая
343 0 3

На четирнайсти февруари

дилема може да те свари -

я изкушен от Валентина

да помърсуваш за двамина,

я в градусов екстаз безкраен

да си от Трифона замаян.

Жената за да не заплаче

компромисът е най-удачен -

в прегръдка стисваш я юнашка

и с нея пийвате по чашка.

© Владимир Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??