10 мар. 2008 г., 10:38

Мен си пожелавай... 

  Поэзия » Любовная
822 0 16
 
Лазурно сини,
необятни,
блестят с копнеж
и ме обгръщат
очите ти невероятни,
и всичко в мене
преобръщат.
И ставам лека
и въздушна,
в ръцете ти
се разтопявам,
притихвам,
сгушвам се послушно
и всичко в мене засиява.
От обич сплитаме
ръцете си,
сега сме с теб
единно цяло,
не ме забравяй
и далече да си,
и с друга,
мен си пожелавай...

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??