Преди да те срещна бях дете без душа
Тръпнех безпътна и тъжна
Плачех във мрака сама
Нямах ни цел ни посока
Ни радост... само тъга
В очите ти после погледнах
И в сърцето ми пламна искра
Красива безумна и нежна
Като огън буен тя в мен загоря
Когато до мен си светът е дъга
И всичко далечно е просто шега
Не мисля за друго освен за това
Че луна и слънце се сливат в нощта
Че небето не е граница
И вярвам в това
Искам с тебе в облаците да потъна
Като птица волна да се преродя
На рамото ти кротко да застана
Малка нежна и добра
И после двама във безкрая
Да летим до края на света
Устните си все да търсим
А да намерим любовта
Искам до теб да се будя
И нощем до тебе да спя
Знам че по тебе съм луда
И ще рискувам дори да сгреша
Знам че когато си тръгнеш
Ще пари в сърцето сълза
Че за тебе ще плаче и стене
Но си казвам Какво от това
С тебе ще стигнем звездите
И ще покажем на вятъра как се лети
Ще си сберем във шепи мечтите
И ще кажем НЕ на всички лъжи
Ще бъдем безумни и диви
Ще ни води през мрака страстта
Ще се смеем на злото със сълзи
И в снега ще оставим гореща следа
Ще оставя в ръцете ти свойта душа
Ще те галя безспир ще ти спирам дъха
Името ти ще изпиша
Със на старите рани кръвта
И до теб ще стоя
Дори когато срещу нас е света
Ще черпя сили от твойта усмивка
И ще те чакам на плажа с бира в ръка
Там под слънцето ще се прегърнем
И ще те обичам както бряг обича вълна© Христина Петрова Все права защищены