Dec 10, 2008, 12:33 PM

Миг от приказка 

  Poetry » Love
918 0 7
 

Преди да те срещна бях дете без душа

Тръпнех безпътна и тъжна

Плачех във мрака сама

Нямах ни цел ни посока

Ни радост... само тъга

 

В очите ти после погледнах

И в сърцето ми пламна искра

Красива безумна и нежна

Като огън буен тя в мен загоря

Когато до мен си светът е дъга

И всичко далечно е просто шега

Не мисля за друго освен за това

Че луна и слънце се сливат в нощта

Че небето не е граница

И вярвам в това

Искам с тебе в облаците да потъна

Като птица волна да се преродя

На рамото ти кротко да застана

Малка нежна и добра

И после двама във безкрая

Да летим до края на света

Устните си все да търсим

А да намерим любовта

Искам до теб да се будя

И нощем до тебе да спя

Знам че по тебе съм луда

И ще рискувам дори да сгреша

Знам че когато си тръгнеш

Ще пари в сърцето сълза

Че за тебе ще плаче и стене

Но си казвам Какво от това

С тебе ще стигнем звездите

И ще покажем на вятъра как се лети

Ще си сберем във шепи мечтите

И ще кажем НЕ на всички лъжи

 

Ще бъдем безумни и диви

Ще ни води през мрака страстта

Ще се смеем на  злото със сълзи

И в снега ще оставим гореща следа

 

Ще оставя в ръцете ти свойта душа

Ще те галя безспир ще ти спирам дъха

Името ти ще изпиша

Със на старите рани кръвта

И  до теб ще стоя

Дори когато срещу нас е света

 

Ще черпя сили от твойта усмивка

И ще те чакам на плажа с бира в ръка

Там под слънцето ще се прегърнем

И ще те обичам както бряг обича вълна

© Христина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • да бе, да
  • Хареса ми! Някак наивно и нежно! "И до теб ще стоя
    Дори когато срещу нас е света" !!!

  • Благодаря Бирата е важен атрибут наистина Все пак бира,плаж, море...
  • "Там под слънцето ще се прегърнем
    И ще те обичам както бряг обича вълна"

    Уникално мнооогооо ми допадна!
  • Наздраве... за любовта... ама с бира в ръка. И защо не с боза, например. Единственото извинение е младостта ти. Може би?
  • Бирата е особено важен атрибут, мноо важен!
    особено когато
    сам на бара си пали някой цигара
    и си поръчва бира
    и музиката да му свири

    Мда...
  • Прекрасно!!!
    Поздрав от Шкафчето!
Random works
: ??:??