23 янв. 2009 г., 16:12

Миг почивка 

  Поэзия » Философская
608 0 0
Сама съм пак. Напират ми сълзите.
Защо съм тук на този св
ят?
Тъй мрачни и сиви са дни
те,
въртящи ме в безсмислен кръговрат.

Искам за миг да забравя.
Искам за миг да п
оспра
там, където се срещат началото с к
рая,
някъде там, далеч от света.

Уморена съм. Ще спра да тичам,

поне за миг ще махна бремето,

за миг ще спра тъй силно да обичам,

ще забравя за пространството и времето.


Покой... Мъртвешка тишина...

Не виждам нищо и не чув
ам...
Всичко е пустош... Самота...

Реалност ли, или сънувам...


Нирвана ли е, или транс,

хипноза, сън или сеанс?

За мен е без значение сега.
                    
Миг почивка. Самота и тишина.

© Даринка Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??