Обичам те нежно,
любя те страстно,
мое Слънчице прекрасно!
Очите ти целувам,
ръцете ти жадувам...
Даряваш ме със топлината,
със радостта и красотата
на нежните ти длани.
Жадувам твоите пръсти
да се сплетат със моите.
О, мигове красиви!
О, мигове щастливи!
О, мигове тъй сладки!
Защо сте толкоз кратки?
© Снежана Терзиева Все права защищены
Успех ти желая !