29 oct 2009, 14:03

Мигове 

  Poesía » De amor
488 0 2

 

Обичам те нежно,

любя те страстно,

мое Слънчице прекрасно!


Очите ти целувам,

ръцете ти жадувам...


Даряваш ме със топлината,

със радостта и красотата

на нежните ти длани.


Жадувам твоите пръсти

да се сплетат със моите.

 

О, мигове красиви!

О, мигове щастливи!

О, мигове тъй сладки!

Защо сте толкоз кратки?

© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??