31 июл. 2006 г., 16:58

Мили звездици-мои сестрици 

  Поэзия
558 0 0
Мили звездици-мои сестрици
Весела Кънчева

Мили звездици
мои сестрици..

Искам да литна
при вас да стигна...

Искам да ви прегърна
и в звезда да се превърна...

Само дето не зная
ще мога ли звезда да стана...

Ще мога ли като вас да светя,
ще мога ли като вас да грея...

Че нали долу на Земята
ми е отсъдено да живея....

11.11.2005г.

© Весела Кънчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??