20 июл. 2011 г., 17:41

Милостиня 

  Поэзия » Другая
471 0 0

    Аз търсих любов в света тъй суров,

    търсих и красота, но срещнах само беда.

    Падах и ставах, молех за малко щастие,

    но срещнах само студено безчестие.

 

 

    Сърцето си раздадох, без пари го продадох

    и не мечтах, а само лишения търпях.

    Просякиня станах да моля смъртта да

    се смили над изстрадалата ми душа...

 

 

 

 

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??