5 мар. 2012 г., 00:29

Минали неща 

  Поэзия
559 0 0

 

Вървя със миналото за ръка,

то води моята душа,

показва ми отминали неща,

от мен отронва се едва

въздишка тиха, наболяла.

 

 

Ах, как злочеста съм сега!!!


Проклета с миналото да вървя,

да търся стари времена,

да живея само във тъга.

Страхувам се, умирам,

без теб съм и без твоята ръка.

© Мия Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??