5 mar 2012, 0:29

Минали неща 

  Poesía
560 0 0

 

Вървя със миналото за ръка,

то води моята душа,

показва ми отминали неща,

от мен отронва се едва

въздишка тиха, наболяла.

 

 

Ах, как злочеста съм сега!!!


Проклета с миналото да вървя,

да търся стари времена,

да живея само във тъга.

Страхувам се, умирам,

без теб съм и без твоята ръка.

© Мия Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??