Минорни акорди...
последни думи... и...
една-две сълзи!
Животът свършва...
завинаги свършва!
Боли... само понякога
много боли!
Минорни акорди...
слепи и неми... и...
вече няма сълзи...
свършиха бързо...
завинаги свършиха!
Само боли...
© Петя Все права защищены