19.09.2009 г., 0:55 ч.

Минорни акорди 

  Поезия » Друга
578 0 2

 Минорни акорди...

последни думи... и...

една-две сълзи!

Животът свършва...

завинаги свършва!

 

Боли... само понякога

много боли!

 

 Минорни акорди...

слепи и неми... и...

вече няма сълзи...

свършиха бързо...

завинаги свършиха!

 

 Само боли...

 

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??