6 июн. 2021 г., 10:05

Mирно море 

  Поэзия » Любовная
360 0 0

Сакам да знам како дише

таа твоја прегратка од бранови.

 

Од вино и жито

за тебе правам виножито.

 

Биди ми мирно море

во овие години

само таков те сакам.

 

 

© Sanja Atanasovska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??