26 мая 2011 г., 15:56

Мишел 

  Поэзия
405 0 1

Търсих любовта по клоните на дърветата

Търсех я в цъфнали цветя

Оглеждах се за нея рано сутрин

В малки капчици роса 

 

Тичах с полъха на вятъра

Бързах по бистрата река

Надбягвах се с мигове и сънища

За да ме намери  тя 

 

Забързал но сякаш на място не помръднал

Като стояща силна канара

Чакам да я открия а всъщност имам те

Държах те с двете си ръце

 

 

Търсих те любов

А всъщност те създадох

Копнеех те

А всъщност си била част от мен 

 

 

 

(посветено на дъщеря ми)

 

© Джеймис дъо Рейн Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много мило, тя вероятно ще бъде щастлива, че си и посветил толкова нежни думи. Но има нужда от преработване. Мисля, че би изглеждало по-добре, ако не е разделено на куплети, като бял стих. И пунктуация липсва.
Предложения
: ??:??