29 дек. 2017 г., 12:59

„Мисия роза„ 

  Поэзия » Любовная
372 2 1

                                    (28.12.2017)

 

От любов – умирам,

от докосване – жадувам!

Чужди сълзи, приемам

в късния лунен час.

 

От любов – полудявам,

от мисли – изгарям!

Чужди рани, лекувам

                          и вървя към надеждата.  

© Владимир Божилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??