29.12.2017 г., 12:59 ч.

„Мисия роза„ 

  Поезия » Любовна
370 2 1

                                    (28.12.2017)

 

От любов – умирам,

от докосване – жадувам!

Чужди сълзи, приемам

в късния лунен час.

 

От любов – полудявам,

от мисли – изгарям!

Чужди рани, лекувам

                          и вървя към надеждата.  

© Владимир Божилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??