7 авг. 2006 г., 16:27

мисли за мен... 

  Поэзия
755 0 1

Мисли за мен,

когато мен ме няма,

когато от  дърветата

се сипе копнеж,

когато от усмивките

се чува скръбен вик…

Мисли за мен,

защото аз съм твоето бъдеще,

което може да е само миг,

което може да е вечност,

което може да е само болка…

защото аз съм твоята любов

МИСЛИ ЗА МЕН…

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??