31 янв. 2007 г., 15:30

Мисли за мен 

  Поэзия
836 0 3

Мисли за мен

Мисли за мен ,когато си самотен

и всичко в теб е тишина!

Завръщай в ума си всеки спомен

за отминалите ни неща!

Мисли за мен,дори когато ти

си до другата жена,

Мисли си за мене!МИСЛИ,

дали отново съм сама!

Сама потънала в тишината,

очакваща с трепет твоя глас,

а до мене с корист самотата

да ме изпива час по час!

Милси , за мен и за това,

колко много,мили ,Те ОбИчаМ!

Незнaя аз какво е в твоята душа?

Обичаш ли ме ?Не ме ли обичаш?

 

© something else Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??